Surdeg
Sitter och försöker kolla hur jag ska ta mig hem till helgen, sj:s hemsida dampar (inget ovanligt). Tror jag åker hem på Lördag men då tar hemresan 3 timmar! Bakar ju från 03.00 till 10.00 på fredag så jag känner inte för att åka hem då. Vi får se!
Vi hade en lektion om surdegar igår. Där fick vi även experimentera med egna påhittade bröd. Vi gjorde ett ganska grovt bröd med torkade aprikoser och plommon och ett med basilika, tomat och vitlök. Det blev jättegott!
Vi hade en lektion om surdegar igår. Där fick vi även experimentera med egna påhittade bröd. Vi gjorde ett ganska grovt bröd med torkade aprikoser och plommon och ett med basilika, tomat och vitlök. Det blev jättegott!
Förberedning av surdeg och färdiga bröd i ugn
Örebroarnas frallor vann utseende priset, träning på Strass
Dagens slutprodukter
Kommentarer
