Chillar
Låg uppdatering (jag vet). Jag har haft en lugn skön vecka i KGA inte så mkt att uppdatera om egentligen. I måndags var jag på ICA MAXI och hörde mig för om min praktik. Jag fick gå in bakom, in till själva bageriet och hälsa på alla. Det var oväntat trångt därinne! På den lilla ytan som inte var täckt av bord och maskiner jobbade väl ca 5-6 pers. En var sjuk den dagen plus att jag ska få plats där någonstans. Jag ska tydligen få rotera och testa på att jobba med lite olika saker och testa på att börja olika tider. Som tidigast börjar jag jobba kl 04.00, de undra om det var okej men det är ju som sovmorgon i jämförelse till kl 01! Haha.
Sen har det väl blivit en del påskmat. Först hos Sebastians moster och sedan hos farmor igår. Vi var även i Torpet igår där Pricken firade genom att bita en kopparorm i flera delar. Mums..
Idag ska jag till Woodys för att fira Sebastians syster som numera är doktorand i filosofi! Efter det bär det av mot sommarstugan och sedan mot Töreboda. Där ska jag ha den allra sista lektionen i bageri/konditori :'(

Sen har det väl blivit en del påskmat. Först hos Sebastians moster och sedan hos farmor igår. Vi var även i Torpet igår där Pricken firade genom att bita en kopparorm i flera delar. Mums..
Idag ska jag till Woodys för att fira Sebastians syster som numera är doktorand i filosofi! Efter det bär det av mot sommarstugan och sedan mot Töreboda. Där ska jag ha den allra sista lektionen i bageri/konditori :'(

Kommentarer

usch.. har ormarna börjat vakna nu också :/

Oj, vad tiden går fort, sista lektion, det är inte dåligt! Men vad många fina saker du har gjort under denna utbildning!! Så då blir det flyttstädning sen och tillbaka till Karlskoga? Lycka till på ICA Maxi, det går nog bra, det kanske är någon sjuk varje dag??!! och då blir det ju automatiskt lite mer utrymme! Kram!

hej! har sökt kanalskolans livsmedelsutbildning och ramlade in på din blogg när jag kikade omkring efter information. tänkte fråga om det är en skola du kan rekommendera och om det inte gör så mycket om man inte har mycket erfarenhet av just konditori/bageri sedan tidigare? bra upplägg/lärare/trivsam skola etc? MVH
