surt
Annars har vi väl jobbat på med konditorin och börjat med internationell bakning.
Träning på olika slags biskvier
Franska maränger
Såhär gör man om man är lat, haha. Vi gör brioche-deg men kom på att det är lättare att lägga smöret på gallret för att sedan bara ploppa i dem. (Smöret måste blandas i lite i taget)
Träning på rosor, nejlikor och blad. Min är den som är nere i vänstra hörnet.
Prinsess (utan sylt!? dom är konstiga här i skaraborg). Vi skulle visa vad vi lärt oss i dekoration. Det gick helt fel, man får lite lätt ångest när man står med spritspåsen och ska lägga till det sista under tidspress.
Bakning av Starbucks oatmealcookies och briocher.
Misslyckade briocher och ofärdiga öh.. polyneer?

Vad gör ni med de ofärdiga bakverken, fortsätter ni nästa dag eller slängs allt ?

Vi försöker färdigställa så mkt vi kan samma dag men ibland hinner man inte. Då gör vi kanske det en annan dag eller så hjälper en annan klass till :)
